AKTIVITEETIT

Messilä yhteistyökumppaneineen tarjoaa monipuolisia hyvinvointi- ja hauskanpitoaktiviteetteja kokous-, tapahtuma- ja juhlapäivien lomaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja rakenna sopiva kokonaisuus yhdessä Messilän myyntipalvelun kanssa.

 

Ohjelmalliset illalliset

Messilä Maailma tuottaa yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa kokous- ja juhlavieraille erilaisia ohjelmallisia teemaillallisia. Jos haluat grillata kokonaista sikaa Gallialaisilla illallisilla tai heittäytyä lännentunnelmaan Country-bileissä, kysy tarjousta myyntipalvelusta.

 

4event hyvinvointipalvelut

4event on valtakunnallisesti toimiva hyvinvointipalveluita tuottava asiantuntijayritys.Messilän ryhmä- ja yritysasiakkaiden käyttöön on suunniteltu erilaisia ohjelmakokonaisuuksia osallistujien terveydeksi ja vireydeksi.

 

Messilä Golf

18-väyläinen, luonnonkaunis kenttä Salpausselän harjujen päällä.

 

Jump Up –safaripalvelut

Jump Up -ohjelmapalvelu järjestää vauhdikasta viihdettä vuosien kokemuksella.

Ohjelmapalveluiden tirehtööri Jykä tarjoilee ronskia äijämeinikiä mönkijän ja kelkan kyydissä!

Kelkkasafarin mainosvideon voit katsoa,täältä:Videolinkki

Lisätiedot:
Jyrki Helminen
Jump Up -ohjelmaisäntä
Puh. 044 760 1114

 

Okeroisten talli

Viihtyisä ja tasokas SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu sekä 23 x 75 m -kokoinenvaloisa maneesi sijaitsee Lahden Okeroisissa, keskellä kaunista maalaismaisemaa!

Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Messilästä sijaitsee Okeroisten talli, joka on yksi harvoista Laatutalleista Suomessa. Täällä hevoset elävät mahdollisimman luonnonmukaisesti, aktiivipihatossaan, yhdessä laumassa, isolla laidunalueella makuutalleineen.

Talli sijaitsee aivan matkalla Helsingin suunnalta Messilään, eli osa yritys- tai koululaispäivän osallistujista on helppo jättää viettämään aikaa hevosten parissa, kun muut suuntaavat rinteeseen.