YRITYSKORTIT

Messilän rinteet tarjoavat yrityksille erinomaisen vaihtoehdon henkilökunnan hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

 

1. Yrityskorttisopimus

Yrityskorttisopimus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin syksyllä, jolloin niistä on rinteiden auettua iloa mahdollisimman pitkään.

Sopimus tehdään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Viestistä tulee ilmetä sopimuksen tekijän laskutustiedot sekä tilattavien yrityskorttien ja Keycard-latauskorttien määrä sekä toimitusosoite. Samalla hyväksytte alla olevat toimitusehdot ja käyttöohjeet.
Vastaanotamme vain vahvistusviestin lähettäneiden yritysten leimoilla varustettuja yrityskortteja.

Yrityskortti käytännössä

Työpaikalta saatu yrityskortti vaihdetaan Messilän lipunmyynnissä hissilippuun, jonka Messilä laskuttaa jälkikäteen työnantajalta.
Yrityskortti voi oikeuttaa joko muutaman tunnin tai koko päivän lasketteluun.

Yrityskortin käyttöohjeet

1. Korttiin tulee täydentää selkeästi yrityksen nimi tai yrityksen leima ja allekirjoitus.
2. Valittu lippu rastitetaan (1 rasti/kortti)
3. Kortin käyttäjän nimi merkitään kortin kääntöpuolelle
4. Kortin käyttäjällä on oltava mukanaan uudelleen ladattava Key Card -kortti
5. Kortti vaihdetaan hissilippuun lipunmyynnissä

Katso hissilippuhinnasto täältä »

Keycard

Messilän hiihtohissejä käytettäessä jokaisella laskijalla tulee olla uudelleen ladattava Keycard -kortti. Kyseinen kortti toimii Suomessa useissa hiihtokeskuksessa sekä maailmalla sadoissa keskuksissa. Yrityskorttien tilaaja voi tilata Keycard -kortteja yrityksensä käyttöön tai edellyttää jokaisen yrityskortteja käyttävän henkilöstönsä jäsenen hankkimaan Keycardin itse.

Alennukset

Myönnämme yrityksellenne 10 % alennuksen hissilippujen normaalihinnoista laskutuksen yhteydessä.

Alennus ei koske Keycard -kortteja ja sen edellytyksenä on vähintään 20 yrityskortin käyttö talvikaudella sekä tämän tilauksen toimitus sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ennen korttien käytön aloittamista. Yrityskortteja ei voi käyttää jo alennettuihin kuten esimerkiksi Kaverimaanantai ym. alennushintaisiin lippuihin.

Maksutapa

Laskutus tapahtuu tilattujen Keycardien sekä lipunmyyntiin palautuneiden yrityskorttien perusteella.

 

2. Yrityskausikortit

Yrityskausikortti on kuvaton kortti, jota yrityksen henkilökunta tai asiakkaat voivat käyttää rajoituksetta koko rinnekauden.

Yrityskausikortti 1000 €

Seuraavat yrityskausikortit 900 €


Yrityskausikorttien tilaukset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Huomioitavaa
  • Lumi- ja sääolosuhteiden vuoksi tai käyttäjämäärän sitä edellyttäessä keskuksen henkilökunnalla on oikeus avata ja sulkea hiihtokeskus, hissi tai rinne tai muu palvelualue.
  • Rinnekeskuksen aukioloaikoja rajoitetaan arkipäivinä kävijämäärien mukaan.
  • Viikolla hiljaisina aikoina avoinna vain 16–20, viikonloppuisin sekä pyhät-ja loma-ajat avoinna jo 10–20 (arkipyhät ja sunnuntait 10–18)