AKTIVITEETIT

Messilä yhteistyökumppaneineen tarjoaa monipuolisia hyvinvointi- ja hauskanpitoaktiviteetteja kokous-, tapahtuma- ja juhlapäivien lomaan. Tutustu vaihtoehtoihin ja rakenna sopiva kokonaisuus yhdessä Messilän myyntipalvelun kanssa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous myyntipalvelusta: puh. 03 - 860 11 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Saunapalvelut

(EI VUOKRATTAVISSA TÄLLÄ HETKELLÄ!)

Kaksi saunaa pukuhuoneineen ja yhteinen oleskelutila.

Minimilaskutus 150 € / 1,5 tuntia
Lisätunnit 50 € / tunti
Yli 50 henkilön ryhmät sopimuksen mukaan
Suosittelemme maksimissaan 20 henkilön ryhmille.

Kuvia saunatiloista »

 

4event hyvinvointipalvelut

4event on valtakunnallisesti toimiva hyvinvointipalveluita tuottava asiantuntijayritys. Messilän ryhmä- ja yritysasiakkaiden käyttöön on suunniteltu erilaisia ohjelmakokonaisuuksia osallistujien terveydeksi ja vireydeksi.

Tutustu 4-eventin palveluihin tarkemmin tästä.

Lisätiedot ja varaukset: 0207 291 871 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Jump Up –safaripalvelut

Jump Up -ohjelmapalvelut tarjoaa vuosien kokemuksella mönkijäsafareita, ryhmäliikuntavälineitä ja muita elämyspalveluita.

Tutustu Jump Upin palveluihin tarkemmin tästä.

Lisätiedot ja varaukset: Jyrki Helminen 044 760 1114 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Kitetirri

Kiinnostaako sinua sähkömaastopyöräily, suplautailu tai leijahiihto? Meiltä löydät laadukkaat kurssit, ohjatut retket sekä testatut ja turvalliset välineet vuokralle.

Lisätiedot ja varaukset: 040 540 4513 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

LHS Hiihtokoulu

LHS Hiihtokoulu järjestää talvikauden aikana lasketteluopetusta, lumikenkäretkiä sekä kävelyretkiä Pirunpesälle.

Tutustu hiihtokoulun palveluihin tarkemmin tästä.

Lisätiedot ja varaukset 1.11.2020 alkaen: 044 7575 737 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Messilä Golf

18-väyläinen, luonnonkaunis kenttä Salpausselän harjujen päällä.

Lisätiedot ja varaukset: 040 866 8800 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Okeroisten talli

Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Messilästä sijaitsee Okeroisten talli, joka on yksi harvoista Laatutalleista Suomessa. Okeroisten tallilla hevoset elävät mahdollisimman luonnonmukaisesti aktiivipihatossaan, yhdessä laumassa. Tallilla toimii tasokas SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu. Kokonaisuuteen kuuluu 23 x 75 m maneesi sekä iso laidunalue makuutalleineen.

Lisätiedot ja varaukset: Suzanni Bebek 044 3555 661 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.