TÖIHIN MESSILÄÄN

Heimo 300dpi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi. 

Etsimme asiakkaallemme Messilään talvisesongiksi motivoituneita ja reipashenkisiä rinnetyöntekijöitä. Messilässä yhdistyvät upea historiallinen miljöö, loistavat rinteet, laadukas palvelu ja toimintatapa. Kymmenen rinteen ja lukuisien lumitapahtumien Messilä on eteläisen Suomen suurin ja suosituin hiihtokeskus, jonka puolesta puhuu noin 2 miljoonaa hissinousua ja 150 000 talviurheilun ystävää lumisesongin aikana!

Onko sinulla aikaisempaa kokemusta alalta ja harrastat itsekin lumilajeja? Kestääkö kuntosi kirpeitä talvikelejä? Oletko sosiaalinen ja asiakaspalveluhenkinen? Löytyyhän sinulta ajokortti? Onko työotteesi ripeä, itseohjautuva ja osaat toimia joustavasti kaikissa tilanteissa? Haluatko työskennellä tärkeänä osana rennossa, osaavassa ja huumorintajuisessa työporukassa? Mikäli vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Työ on määräaikainen kestäen talvisesongin. Lähetäthän hakemuksen osoitteessa www.hpheimo.fi, kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen p. 044 777 5102, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Käsittelemme vain kotisivujemme kautta jätetyt hakemukset.


Kaikki Messilän työhakemukset käsitellään Henkilöstöpalvelu Heimon kautta.
Pääset katsomaan avoinna olevat tehtävät osoitteessa www.hpheimo.fi.