KAUSARI MYYNNISSÄ NYT 349€!

tarjous mainos1

OSTA KAUSIKORTTI TARJOUSHINTAAN NYT!

MESSILÄN KAUSIKORTTI KAUDELLE 2021-2022!

Hinta kauden alkuun saakka: 349 €

Kausikortin hinta on sama kaikille yli 6-vuotiaille. Alle 6-vuotiaat laskettelevat kypärä päässä ilmaiseksi aikuisen seurassa. Keycard ei sisälly kausikortin hintaan. Tarjous päättyy verkossa kauden alkua edeltävänä päivänä klo 23.59. Tarkka avauspäivä tarkentuu myöhemmin.

Voit ostaa kausikortin kahdella eri tavalla:

1. Lataa olemassa oleva Skidata Keycard ja mene suoraan mäkeen! Huomioi, että kausikorttia ostaessasi sinulla tulee olla oma Keycard ja sinun on myös ladattava itsestäsi tunnistettava valokuva.

2. Jos sinulla ei vielä ole Skidata Keycardia, voit ostaa sen verkkokaupasta yhdessä kausikorttisi kanssa ja lunastaa tuotteet Messilän päälipunmyynnistä talvikauden 2021-2022 alkaessa. Säästä aikaa latamaalla kuvasi etukäteen tilillesi ostaessasi verkkokaupasta.

Kausikortti on henkilökohtainen ja sitä saa käyttää ainoastaan kausikortin haltija. Kausikorttiin liitetään aina kuva haltijasta.

HUOM! Voit ostaa kausikortin myös hotellin vastaanotosta. Hotellin vastaanotto on avoinna arkisin klo 9:00-16:00.

Voit maksaa henkilökohtaisen kausikortin hotellilla myös seuraavilla erikoismaksutavoilla: Smartum liikunta-ja kulttuurisetelit, SmartumPay, Virikesetelit, Edenred-kortti, Edenred mobiilimaksu, Eazybreak ja ePassi.