TERVETULOA MESSILÄN KARTANOON

 
 
 
 

LOUNAS- JA PÄIVÄLLISLISTA 4.2-30.3.

Messilän Kartanoravintolassa tarjoillaan ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettu lounas sekä päivällinen. Listan mukaiset lounaat ja päivälliset tulee varata viikkoa etukäteen, keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.

- pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- suosittelemme ryhmille yhtenäistä menuta
- huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat.

 

LOUNAAT 21 € / henkilö

MAANANTAI
Kartanon kermainen lohikeitto
***
Manteli-romanescokalkkunaa ja vuohenjuustorisottoa
***
Mudcake ja suolaista kinuskia

TIISTAI
Savulohipiirakkaa
***
Broilerinpaistia, savuchilikastiketta ja chorizoperunaa
***
Semifreddo

KESKIVIIKKO
Tomaatti-ricottakeittoa
***
Pitkään haudutettua Ibericoporsasta ja makkaraa, chili-korianteripolentaa
***
Rahkaa sitrushedelmistä

TORSTAI
Tomaatti-prosciutto piadina
***
Paistettua päivän kalaa, limeperunaa ja korianterikastiketta
***
Marjakiisseliä

PERJANTAI
Lohi-mangoceviche
***
Chimichurribroileria ja luumu-tomaattirisottoa
***
Mustikka-valkosuklaamoussea

LAUANTAI
Punajuuri-broileritortillat
***
Mustapippurivoissa confatut porsaanselykset ja paahdettua manteliperunaa
***
Pannukakkua ja mansikkahilloa

 

PÄIVÄLLISET 48 € / henkilö

Ryhmälle tulee valita yhtenäinen menu.
Erikoisruokavaliot ja allergiat keittiömme huomioi erikseen.

KALAMENU
Soseutettua madekeittoa ja friteerattua madetta
***
Keittiön tervehdys
***
Lohiconfit lime-punaviinikastikkeella ja maa-artisokkapyreetä
***
Koskuehyytelöä ja omenasorbettia sekä vaniljaa

LIHAMENU
Sokerisuolattua seesamilohta, paahdettu valkosipulidressling sekä asianslaw
***
Keittiön tervehdys
***
Ylikypsää härän poskilihaa viskibarbeque ja paahdettua palsternakkapyreetä
***
After Eight

KLASSIKKO
Häränliha TarTar ja keltuaisgeeliä sekä hapatettua tuoresinappia
***
Keittiön tervehdys
***
Jäniksenpaistia ja -fileetä, riista-sipulilientä sekä pottuvoita
***
Ritarikupit marinoiduilla mansikoilla ja ruusun-terälehtijäätelöllä