Gazpacho-tuorekasviskeittoa
Bruchetta-trilogia oliiviöljyllä paahdettua ciabattaa:
tomaatti-, rapu- ja parmankinkkutäytteillä
Appelsiini-sipulisalaattia
Parsa-viikunaravioli-yrttisalaattia
Kartanon maalaissalaattia
Rakuunalla maustettua melonia ja grillattua chorizoa
sekä paahdettua valkosipulidressingiä
Graavisuolattua merilohta ja korianterichimichurria
Lämminsavustettua pippurilohta ja sitruuna-aiolia
Pinaatilla täytettyä kalkkunanrintaa ja marinoitua zucchinia
Dijon-sitruunabroileria
Bulgur & Kvinoa -kasvispaistosta
Parmesaani-perunapyreetä
Ruispuolukkaleipää, välimerellistä tomaattileipää ja voita
Täytekakkua
Kahvia ja teetä
45 euroa / henkilö
(minimitilaus 30 henkilöä)