Kartanon herkkupöytä II

Gazpacho-tuorekasviskeittoa

Bruchetta-trilogia oliiviöljyllä paahdettua ciabattaa:
tomaatti-, rapu- ja parmankinkkutäytteillä
Appelsiini-sipulisalaattia
Parsa-viikunaravioli-yrttisalaattia
Kartanon maalaissalaattia

Rakuunalla maustettua melonia ja grillattua chorizoa
sekä paahdettua valkosipulidressingiä
Graavisuolattua merilohta ja korianterichimichurria
Lämminsavustettua pippurilohta ja sitruuna-aiolia
Pinaatilla täytettyä kalkkunanrintaa ja marinoitua zucchinia

Dijon-sitruunabroileria
Bulgur & Kvinoa -kasvispaistosta
Parmesaani-perunapyreetä

Ruispuolukkaleipää, välimerellistä tomaattileipää ja voita

Täytekakkua
Kahvia ja teetä

45 euroa / henkilö
(minimitilaus 30 henkilöä)