Tillivoiperunoita
Kirjolohen mätiä, smetanaa, sipulia ja ruisnachoja
Messilän sillivati ja ruohosipulikastiketta
Paistettuja ja marinoituja muikkuja sekä
paahdettua valkosipulimajoneesia
Lämminsavustettua lohifileetä
Currylla maustettuja Samosa-kasvisnyyttejä sweet & chili
Naudanrintaa ja papuavokadoa
Sini- ja valkohomejuustoa, omenaa ja mansikoita
Bufala-mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa
Yrtti-vihersalaattia ja sitrusöljyä
Rapusalaattia
Kananpojan caesarsalaattia
Bulgur & Kvinoa -kasvispaistosta
Chorizo-pyöryköitä
Kermaan muhennettuja keltavahveroita
Poromakkaroita
Ylikypsää entrecôtea ja Chianti-kastiketta
Hunajaglaseerattuja rosmariinijuureksia ja perunaa
Leipälajitelma ja voita
Täytekakkua
Kahvia ja teetä
52 euroa / henkilö
(minimitilaus 30 henkilöä)