Kartanon juhlapöytä

Tillivoiperunoita
Kirjolohen mätiä, smetanaa, sipulia ja ruisnachoja
Messilän sillivati ja ruohosipulikastiketta
Paistettuja ja marinoituja muikkuja sekä
paahdettua valkosipulimajoneesia
Lämminsavustettua lohifileetä

Currylla maustettuja Samosa-kasvisnyyttejä sweet & chili
Naudanrintaa ja papuavokadoa

Sini- ja valkohomejuustoa, omenaa ja mansikoita

Bufala-mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa
Yrtti-vihersalaattia ja sitrusöljyä
Rapusalaattia
Kananpojan caesarsalaattia

Bulgur & Kvinoa -kasvispaistosta
Chorizo-pyöryköitä
Kermaan muhennettuja keltavahveroita
Poromakkaroita
Ylikypsää entrecôtea ja Chianti-kastiketta
Hunajaglaseerattuja rosmariinijuureksia ja perunaa

Leipälajitelma ja voita

Täytekakkua
Kahvia ja teetä

52 euroa / henkilö
(minimitilaus 30 henkilöä)