Kokoustilat Lahti

Upeiden puitteiden, erinomaisen sijainnin ja monipuolisten palveluiden ansiosta Messilä on suosittu kokousten sekä erilaisten lanseeraus- ja kick off –tilaisuuksien pitopaikka.

Tutustu Messilän tarjontaan ja ota yhteyttä myyntipalveluumme. Kokenut henkilökuntamme rakentaa tarpeidenne pohjalta teille sopivan kokonaisuuden.

Myyntipalvelu

puh. 03 860 11 tai messila@messila.fi

Kokoustilat Lahti – Messilän kokouskartanon tilat käytössäsi Lahden alueella »

Varaa kokoustila parhaalta paikalta Lahden kupeesta

Messilän Kartano Lahden kupeessa on perinteinen ja suosittu kokoustenpitopaikka, jonka valttikortteja ovat erinomainen sijainti, vuodenaikojen tahdissa muuttuva upea miljöö sekä hyvinkin erilaisia tarpeita palveleva kokoustilatarjonta. Lahden seudulta kokoustilaa etsivä ei voikaan ohittaa Messilää juuri sen monipuolisuuden vuoksi. Messilässä hyvin varustellut, erikokoiset kokoustilat, majoitusmahdollisuudet, Kartanon erinomainen keittiö, oheisaktiviteettitarjonta laskettelurinteiden riemuista järviristeilyihin sekä Lahden kaupungin välitön läheisyys tarjoavat lähes loputtomasti työkaluja ainutlaatuisen kokouksen, koulutuksen, lanseerauksen, kauppiastapaamisen tai yhteistyökumppanipäivän järjestämiselle.

Perinteikäs kokoustila Lahden seudulla

Lahti tunnetaan ennen kaikkea urheilukaupunkina, mutta nykyisin myös monien kansallisten ja kansainvälisten suurtapahtumien näyttämönä. Kokouskartano Messilä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja on majoittanut sekä tarjonnut kokoustilaa useille Lahdessa vierailleille ryhmille, delegaatioille ja arvovieraille. Lahden keskustan kokoustilatarjonnasta poiketen Messilässä luonto ja monet kokousta rytmittävät ja keventävät aktiviteetit ovat aivan käden ulottuvilla, kokoustilan seinän takana. Laskettelun lisäksi talvisiin aktiviteetteihin kuuluvat moottorikelkkasafarit ja lumikenkäilyt, kesäisin kokouksen voi päättää golfkentällä tai vaikkapa laavulla pannukahvia hörppien.

Kokouskartanon kokenut henkilökunta auttaa kaikissa kokouksen järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä ja varmistaa, että kokouspäivä vastaa puitteidensa puolesta sille asetettuja odotuksia.

Kaiken kokoisia kokoustiloja, kaikkiin kokoustarpeisiin

Kartanon pihapiirissä on kaikkiaan yhdeksän erilaista ja erikokoista kokoustilaa aina pienistä ja intiimeistä muutaman hengen kamareista jopa 200 henkeä vetävään Markkinaravintolaan. Kaikista Messilän Kartanon kokoustiloista löytyy Wi-Fi, videotykki ja fläppitaulu. Tarvittaessa kokoustilaan voidaan järjestää myös televisio.

Kartanon yläsali sijaitsee Messilän Kartanon päärakennuksessa. Asettelumuodosta riippuen kokoustilaan mahtuu 30–50 henkeä.

Parvekekamari on kahden huoneen muodostama kokoustilakokonaisuus, johon asettelusta riippuen mahtuu 15–25 henkeä. Parvekekamari sijaitsee Kartanon yläkerrassa.

Etu- ja takakamari ovat hotellin yhteydessä sijaitsevia pieniä, ryhmätöiden tekoon tai lyhyempikestoiseen neuvonpitoon soveltuvia kokoustiloja noin 8 hengelle.

Noin sadan neliön kokoinen hotellilla sijaitseva luentosali sopii nimensä mukaisesti asettelusta riippuen 25–40 hengen kokoustilaksi.

Kartanon sikarikabinetissa on 12 hengen diplomaattipöytä. Kokoustilan erinomainen sijainti aivan kartanon ruokasalin vieressä mahdollistaa esimerkiksi lounaskokousten pidon.

Markkinaravintola on Messilän kokoustiloista suurin. Luokkamuotoisena Markkinaravintolassa on paikat 80:lle, ravintolamuodossa jopa 200:lle. Markkinaravintola muuntuu helposti monenlaisiin tarpeisiin aina työarjesta juhlaan.

Aivan päärakennuksen vieressä sijaitsee Ylöstalo, vanha, entisten isäntäperheiden asuinrakennus, jossa kokoustaminen onnistuu kodikkaissa puitteissa. Talossa on tilavan tuvan lisäksi mahdollisuus majoittua, saunoa ja laittaa ruokaa.

Vatsat täyteen kokouksen lomassa

Kokouksen kestosta ja kokousväen toiveista riippuen Messilä tarjoilee vierailleen sopivaa suuhunpantavaa aina aamiaisesta pikkupurtaviin, täyttäviin lounaisiin ja ruhtinaallisiin päivällisiin. Kokouskahvit katetaan valmiiksi varattuun kokoustilaan ja aamiainen, lounas sekä päivällinen tarjoillaan Kartanon tunnelmallisessa ruokasalissa.

Kokousvieraiden tarjoilu voidaan halutessa rakentaa täysin yksilöllisten toiveiden pohjalta tai ruokailun runkona voidaan käyttää Messilän vaihtuvia lounas- ja päivällislistoja. Messilän keittiömestari valmistaa ateriat aina parhaista raaka-aineista mahdolliset ruoka-aineallergiat tai teemat huomioiden. Valittavana on myös valmiita kokouspaketteja, joihin on kokouksen kestosta ja ajankohdasta riippuen suunniteltu erilaisia ateriakokonaisuuksia sekä kokoustilaan katettavia makeita ja suolaisia välipaloja.

Pari askelta kokoustilasta puhtaisiin lakanoihin

Illan tullen Messilän Kartanon pihapiiri ja ympäristö tarjoavat laadukasta ja tunnelmallista majoitusta aivan kokoustilojen tuntumassa. Punamultaiset aittamökit ja aittahuoneet majoittavat 1–6 vierasta, samoin kuin laskettelurinteiden kainalossa sijaitsevat saunalliset hirsimökitkin. Ryhmien tiiviiseen, häiriöttämään työskentelyyn erinomaisesti soveltuva Ylöstalo tarjoaa huvilatyyppistä majoitusta maksimissaan kymmenelle hengelle. Perinteisempää majoitusta tarjoavat hotellirakennuksen kahden- ja yhdenhengen huoneet.

Kattava kirjo oheisohjelmaa Messilässä ja Lahdessa

Koko päivän sisällä istumisen sijaan kokouspäivää voi rytmittää ja ajatusta raikastaa erilaisin aktiviteetein. Hyvällä säällä vaikka koko kokouksen voi siirtää ulos pihapöytien ääreen. Messilän sijainti aivan vehreän luonnon äärellä tarjoaa Lahden keskustan kokoustiloja runsaammin vaihtoehtoja oheisohjelmaksi. Talvella hiihtoladut, laskettelurinteet, pulkkämäet, lumikenkäilyt ja pannukahvit laavulla, kesällä golf, järviristeilyt, tyhy-aktiviteetit tai vaikkapa mönkijäsafarit tuovat kokouspäivään aivan uudenlaista potkua. Toisaalta urbaanimpaan ympäristöön kaipaava pääsee helposti tutustumaan Lahden nähtävyyksiin, kuten hyppyrimäkiin, Hiihtomuseoon, satamaan tai vaikkapa teatteriin illanviettoon.

Messilän Kartano yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa tarjoaa monipuolisia hyvinvointi- ja hauskanpitoaktiviteetteja kokous- ja tapahtumapäivien lomaan. Päivän kulkuun ja ryhmälle sopiva kokonaisuus räätälöidään aina yhdessä Messilän myyntipalvelun kanssa. Esimerkkejä tarjonnasta:

Ohjelmalliset illalliset

Kokous- ja juhlapäivästä saa unohtumattoman esimerkiksi ohjelmallisen teemaillallisen myötä. Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutettavilla Messilän Gallialaisilla illallisilla grillataan kokonainen sika ja vietetään iltaa Asterixin ja Obelixin tapaan. Country-bileissä puolestaan heittäydytään illan ajaksi lännentunnelmaan.

4event hyvinvointipalvelut

4event on valtakunnallisesti toimiva hyvinvointipalveluita tuottava asiantuntijayritys, joka tuottaa erilaisia terveyttä ja vireyttä aktivoivia ohjelmakokonaisuuksia Messilän ryhmä- ja yritysasiakkaille. Järjestä kokouksen lomaan talviolympialaiset tai ota haltuun lavatanssien alkeet.

Messilä Golf

Aivan Kartanon tuntumassa sijaitsee Messilä Golfin 18-väyläinen, luonnonkaunis kenttä Salpausselän harjujen päällä.

Jump Up –safaripalvelut

Jump Up -ohjelmapalvelu järjestää vauhdikasta viihdettä moottorikelkkailusta mönkijäsafareihin vuosien kokemuksella.

Okeroisten talli

Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Messilästä sijaitsee Okeroisten talli. Kokouspäivään on helppo yhdistää vaikkapa koko porukan alkeistunti.