Varaus- ja peruutusehdot

Majoitus

Etusivu » Hotelli Messilä » Varaus- ja peruutusehdot, majoitus

Yksittäisen asiakkaan sekä alueellisten tapahtumaviikonloppujen kohdalla alla mainituista peruutusehdoista voidaan poiketa joko pidentämällä tai lyhentämällä peruutusaikaa. Tämä sovitaan aina varauskohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Varausehdot

Majoitusvaraus tulee maksaa ennakkoon viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää varausvahvistuksen yhteydessä lähetetyn maksulinkin kautta.

Varaajan tulee olla 22-vuotias. Majoituksen avaimia ei luovuteta alle 22-vuotiaille.

Muuta huomioitavaa

Hirsimökeissä ei ole paljuja eikä omien tai vuokrapaljujen tuominen ole sallittua.

Sähköautoille ei ole latauspaikkoja. Sähköautojen lataaminen tavallisista pistorasioista on ehdottomasti kiellettyä ja säännön rikkomisesta peritään 500€ maksu.

Matkailuajoneuvojen pysäköminen Hirsimökkien pihaan on kiellettyä ja säännön rikkomisesta peritään 500€ maksu. Mökkikylän alueelta löytyy vieraileville ajoneuvoille pysäköintialueita. Matkailuauto- tai matkailuvaunupaikkoja voi tiedustella Messilä Campingiltä p. 03876290.

Lemmikkien tuominen majoitustiloihin on pääsääntöisesti kielletty. Muutamiin majoitustiloihin myös lemmikit ovat tervetulleita, joten lemmikeistä on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikkilisä on 20€ / vierailu. Lemmikkilisää ei palauteta, mikäli sitä ei asianmukaisesti peruta ennakkoon. Luvatta tuoduista lemmikeistä veloitamme 50€ maksun.

Peruutusehdot

Majoitusvaraus tulee maksaa ennakkoon viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää.

Varauksen voi perua veloituksetta kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää. Varauksesta, jotka perutaan yksi (1) viikko ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Varauksesta, joka perutaan alle viikko ennen saapumispäivää veloitetaan 75% kokonaishinnasta. Yhtä (1) päivää ennen peruttu varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Sairastapauksessa

Sairastapauksista johtuvat peruutukset käsitellään tapauskohtaisesti erikseen. Olettehan välittömästi yhteydessä Hotellin vastaanottoon.

Yleiset käytännöt

Varaajan tulee olla 22-vuotias. Majoituksen avaimia ei luovuteta alle 22-vuotiaille.
Kaikki hinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Sisustus vaihtelee huoneittain.
Pysäköinti veloituksetta!

Hotellin aukioloajat

Hotelli Messilän vastaanotto ja myyntipalvelu palvelee vuoden ympäri arkisin kello 9.00-16.00. Viikkokohtaiset aukioloajat alla olevassa taulukossa.

Sisäänkirjautuminen kello 14.00 alkaen. Uloskirjautuminen lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä. Aikaistettu sisäänkirjautuminen sekä myöhäisempi uloskirjautuminen tarjotaan mahdollisuuksien mukaan veloituksetta.

Hotellissa ei ole yöpäivystystä. Ilmoitattehan etukäteen, mikäli ette ehdi sisäänkirjautumaan ennen vastaanoton sulkemista.

Viikko 17
22.4.Maanantai9.00-16.00
23.4.Tiistai9.00-16.00
24.4.Keskiviikko9.00-16.00
25.4.Torstai9.00-18.00
26.4.Perjantai9.00-18.00
27.4.Lauantai10.00-17.00
28.4.SunnuntaiSuljettu

Aamiainen

Aamiainen sisältyy Hotelli- ja Aittamajoituksen hintaan. Hirsimökeissä tai Ylöstalossa majoittuville vieraillemme aamiaisen hinta on 15€ / henkilö, 10€ / 4-11v. ja 5€ / alle 4v.

Talvikaudella aamiainen on tarjolla Kartanoravintolassa kello 8.00-10.00. Talvikauden ulkopuolella aamiainen toimitetaan valmiiksi huoneen jääkaappiin.

Majoittujien hissiliput ja välinevuokraetu

Erikoishintaiset hissiliput majoittujille ovat myynnissä Hotellin vastaanotossa sekä paikan päällä Lipunmyynnissä. Huomioittehan, että asiakkaan tulee itse ilmaista olevansa majoittuja asioidessaan Lipunmyynnissä saadakseen edullisemman hissilipun.

Talvikaudella 23/24 Päivälippu 30€ / yli 11 v. ja 20€ / 6-11 v. ja yli 65 v.
Keycard ei sisälly hintaan. Keycardin hinta on 6€. Keycard ostetaan omaksi eikä sitä voi palauttaa.

Talvikaudella 23/24 välinevuokraamo Skimac tarjoaa 30% alennuksen koko päivän välinevuokrista. Alennuksen saa näyttämällä majoittujan hissilippua.

Etuhintaiset hissiliput ja alennus välinevuokrista koskevat vain majoittujia, jotka ovat tehneet majoitusvarauksen Messilä Maailma Oy:n kautta.

Hotellin saunat

Talvikaudella 23/24 Hotelli Messilän saunat ovat lauantaisin kaikkien Messilä Maailma Oy:n kautta varauksen tehneiden majoittujien käytössä veloituksetta kello 17.00-21.00, mikäli saunoja ei ole varattu yksityistilaisuutta varten.

Saunat sijaitsevat Hotellin päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa vastaanoton vieressä.

Miehille ja naisille on erilliset saunat pesu- ja pukuhuonetiloineen. Saunojen yhteydessä on myös kaksi oleskelutilaa. Pukuhuoneiden yhteydessä on wc:t. Pukuhuoneista löytyy kertakäyttöiset pefletit, pyykeet sekä hiustenkuivaajat. Pesutiloissa on hair&body-saippuaa.

Saunat ovat anniskelualuetta, joten omat saunajuomat on kielletty. Saunajuomia voi ostaa Hotellin vastaanotosta.