KESÄKAUDEN 22/23 MAJOITUKSET

Majoitu Salpausselän upeiden maisemien ympäröimänä!

Varaukset myyntipalvelusta maanantaista perjantaihin kello 9:00-16:00 välillä puhelimitse numerosta 03 860 11
tai sähköpostitse messila@messila.fi

Tervetuloa Messilään!

Varaustiedot

Aamiainen sisältyy huoneiden ja aittamökkien hintaan. Kesäkaudella aamiaiskori. Hinnat sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen. Sisustus vaihtelee huoneittain.

Pysäköinti veloituksetta!

Varaajan tulee olla 22-vuotias. Majoituksen avaimia ei luovuteta alle 22-vuotiaille.

Majoittujille päivälippu rinteisiin etuhintaan 30€ / henkilö!
hinnasto

250€ / yö

950€ / viikko

Hotellin vastaanotosta voi ostaa takkapuita 15€ / pussi.

esittely

Kahden laskettelurinteen välisessä mökkikylässä sijaitsevat Hirsimökit tarjoavat yösijan maksimissaan kuudelle hengelle. Hirsimökissä on tupa, takka, kaksi makuuhuonetta, parvi, täyskoneistettu keittiö, pesuhuone, wc, tv, vaatteiden kuivauskaappi ja sähkösauna. Hirsimökin pinta-ala on noin 70 m² terasseineen.

hinnasto

150€ / yö

Lisävuode 30€ / yö

esittely

Messilän pihapiirin alueella on kuusi aittamökkiä, jotka tarjoavat yösijan maksimissaan neljälle hengelle. Neljännelle henkilölle pedataan lisävuode, joka tulee varata ennakkoon. Aittamökissä on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö, jossa mikro, keittolevyt, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat, jääkaappi sekä tv, suihku ja wc. Aittamökin pinta-ala on noin 39 m².

Hinnasto

100€ / yö

110€ / yö

Lisävuode 30€ / yö

130€ / yö

150€ / yö

Lisävuode 30€ / yö

180€ / yö

200€ / yö

esittely

Messilän pihapiirin aitat tarjoavat majoitusta aivan rinteiden tuntumassa. Suurimmassa aittahuoneessa majoittuu kuusi henkilöä. Kaikissa huoneissa on wc, tv ja suihku varustelutaso.

Aittahuoneet ovat pinta-alaltaan 20 – 48 m² riippuen huoneeseen majoittumaan mahtuvasta henkilömäärästä.

Hinnasto

100€ / yö

110€ / yö

esittely

Messilän hotellirakennuksen huoneet tarjoavat majoitusta aivan rinteiden tuntumassa. Kaikissa huoneissa on wc, tv ja suihku varustelutaso. Hotellihuoneen pinta-ala on noin 18 m².

esittely

Kaksikerroksinen Ylöstalo tarjoaa majoitusta aina kymmenelle hengelle. Kartanon ja Markkinaravintolan välissä sijaitseva hyvin varusteltu talo palvelee erinomaisesti myös yritysten kokous- ja koulutustarpeita. Ylöstalossa on hyvin varusteltu keittiö, olohuone, viisi kahden hengen makuuhuonetta, kodinhoitohuone, vilpola, sähkösauna, kolme wc:tä, kaksi kylpyhuonetta ja pukuhuone. Ylöstalon pinta-ala on noin 250 m².

Tällä hetkellä Ylöstalo on varattavissa vain yritysasiakkaille.