Kartanoravintolan
Etusivu » Ravintolat »
Listan mukaiset lounaat ja päivälliset tulee varata viikkoa etukäteen, keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää. Huomioittehan, että lounas- tai päivällismenuihin ei sisälly kahvit!
- Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
- Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat
Tarjoiltavat lounaat
Maanantai |
Grillattua ja marinoitua munakoisoa, tomaattia ja mozzarellaa |
Merilohta pico de gallo ja sitruunaista perunapyreetä |
Marjarahkaa |
Tiistai |
Punajuurikeittoa |
Ylikypsää naudan poskilihaa ja pippurikastiketta |
Karpalokiisseliä ja mascarponevaahtoa |
Keskiviikko |
Spianata-tomaattibruchetta |
Saltimbocca maalaiskananpojasta sekä italialaisittain paahdettuja perunoita |
Rahkapannukakkua ja mintulla marinoituja marjoja |
Torstai |
Sitruunamarinoitua kylmäsavulohta |
Riistapataa ja paahdettua rieskaa |
Leipäjuustoa ja kuumaa kinuskia |
Perjantai |
Luumutomaattikeittoa ja curryvaahtoa |
Savustettua porsaan kasleria BBQ, friteerattua perunaa ja bearnaisekastiketta |
Mustikkapiirakkaa ja vaniljajäätelöä |
Lauantai |
Tomaatti-mozzarellasalaattia ja sardellia |
Yrttimarinoitua kananpojanfileetä ja salviarisottoa |
Semifreddoa |
Tarjoiltavat päivälliset
Menu I |
Paistettua mustekalaa, sitruunaista tomaattisalaattia sekä Bufala mozzarellaa |
Kermaista äyriäiscappucinoa, chilivalkosipuli paistettua punaravunpyrstöä sekä maitovaahtoa |
Pintapoltettu lohiconfit, fenkoli-purjopaistosta ja voiviinikastiketta |
Messilän Tiramisua |
Menu II |
Tonnikalasashimia, ramenlientä, wasabimajoneesia sekä friteerattua palsternakkaa |
Porsaanribsit Gochujang ja kaaliseesamisalaattia |
Flanksteak tagliata, romesco-pyreetä, grillattua tomaattia, savuchilikastiketta sekä rucolaöljyä |
Seesamidonitsit ja vaniljajäätelöä |