Wernerikurssikuvaukset

4-5-vuotiaiden LumiWerneri 1 (viikonloppukurssi):

Kurssi on tarkoitettu 4-5-vuotiaille aloittelijoille eli aikaisempaa kokemusta laskettelusta ei tarvita. Kurssille osallistuva lapsi osaa jo toimia ryhmässä ilman vanhempia. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin ja opetellan laskemisen perustaitoja, vauhdin hallintaa, kääntämistä ja hissin käyttöä. Kurssi pidetään Messilän Pikkukylän mattohissillä. Kurssin kesto on 2 x 90 min.

4-5-vuotiaiden LumiWerneri 2 (viikonloppukurssi):

Kurssi on tarkoitettu 4-5-vuotiaille, jo alkeet osaavalle. Kurssilaisen tulisi osata auraaminen, jarruttaminen ja kääntäminen. Laskeminen sujuu itsenäisesti Pikkukylässä ja sompahissiäkin on jo kokeiltu. Kurssin kesto 2 x 90 min.

LumiWerneri 1:

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, eli aikaisempaa kokemusta lastettelusta ei tarvita. Kurssin aikana tutustutaan välineisiin, hiihtokeskukseen, taitotasoon sopiviin hisseihin, rinnesääntöihin sekä opitaan laskemisen perustaidot helpoissa olosuhteissa. Kurssin tavoitteena on vauhdin hallinta, kääntyminen ja pysähtyminen.

Arki-iltakurssille ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat ja viikonloppu- ja loma-ajankursseille 6-12-vuotiaat.

LumiWerneri 2:

Kurssi on tarkoitettu jo alkeet osaavalle. Kurssilla kerrataan jo opittuja taitoja jarruttamista, kääntymistä ja hissin käyttöä. Ja kertauksen jälkeen opitaan lisää taitoja. Kurssilaisten tulisi osata laskea itsenäisesti Pikkukylässä ja kokeillut Kartanomäen rinnettäkin.

Arki-iltakurssille ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat ja viikonloppu- ja loma-ajankursseille 6-12-vuotiaat.

VauhtiWerneri 1:

VauhtiWernerissä opitaan nimen mukaisesti vauhdikkaampaan laskuun. Tällä kurssilla tulee jo hallita matto- ja sompahissin käyttö ja olet ehkä käynyt jo tutustumassa ankkurihissiin ja isoihin rinteisiin. Kurssilaisen tulisi hallita sujuva auraaminen, kääntäminen ja jarruttaminen.

Arki-iltakurssille ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat ja viikonloppu- ja loma-ajankursseille 6-12-vuotiaat.

VauhtiWerneri 2:

Kurssi on tarkoitettu laskijoille, jotka hallitsevat jo Messilän kaikki rinteet ja hissit. Ankkurihissillä meno sujuu ainakin aikuisten seurassa. Kurssilla vahvistetaan jo osattuja taitoja ja lasketaan erilaisissa rinneolosuhteissa.

Arki-iltakurssille ovat tervetulleita 4-12-vuotiaat ja viikonloppu- ja loma-ajankursseille 6-12-vuotiaat.

5-6-vuotiaiden LautaWerneri 1 (viikonloppukurssi):

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille eli aiempaa kokemusta lautailusta ei tarvita. Kurssilla tutustutaan välineisiin, rinnesääntöihin, sekä opitaan liikkumaan laudan kanssa tasaisella, liukumaan loivassa mäessä sekä käyttämään mattohissiä. Kurssi pidetään Messilän Pikkukylän mattohissillä. Kurssin kesto 2x 90 min.

LautaWerneri 1:

Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille, eli aikaisempaa kokemusta lumilautailusta ei tarvita. Kurssille voi myös osallistua, jos lapsi on kokeillut lautailua itsenäisesti kerran tai pari. Kurssin aikana tutustutaan välineisiin, hiihtokeskukseen, taitotasoon sopiviin hisseihin, rinne sääntöihin sekä opitaan laskemisen perustaidot helpoissa olosuhteissa. Kurssin tavoitteena on oppia vauhdin hallinta, kääntyminen ja hissin käyttö.

Arki-iltakurssille ovat tervetulleita 6-12-vuotiaat ja viikonloppu- ja loma-ajankursseille 7-12-vuotiaat.

LautaWerneri 2:

Kurssi on tarkoitettu jo perustaidot osaavalle lautailijalle. Kurssilaisen tulisi hallita sompahissin käyttö. Kurssin aikana opitaan sujuva lumilautailu, sekä laudan monipuolinen hallinta ja ehkä mukaan tarttuu muutama kiva temppukin.

Kurssille ovat tervetulleita 6-12-vuotiaat.

—————————————————————————————————————————————————————-

Hiihtokoulu pidättää oikeuden yhdistellä ryhmiä. Kurssin toteutumiseen vaaditaan 4 oppilasta.

Ohessa hiihtokoulujen sopimusehdot: https://www.ski.fi/info/sopimusehdot/hiihtokoulujen-sopimusehdot/