Messilän Black Week

Messilän ja SkiMacin Black Week alkaa 25.11.22 kello 00:00 verkkokaupassa. Nappaa huiput tarjoukset esimerkiksi pukinkonttiin, lumivarmempia joululahjoja et muualta löydä!

Tarjoukset ovat voimassa 25.11.-2.12.22. Tutustuthan Black Weekin ohjeistuksiin täällä.

Lasten välinepaketti 4 x päivävuokra

Laskettelu-, lautailu- tai maastohiihtopaketti. Sisältää sukset/laudan, monot, sauvat ja kypärän. Black Week-kampanjalahjakortti on voimassa 17.02.2023 saakka.

Myynnissä vain SkiMacin verkkokaupassa. Lisätiedot skimac@skimac.com.

Onko taidot ruosteessa tai haluatko aloittaa uuden harrastuksen?

Nappaa edullinen paketti Black Week-tarjouksesta!

Paketti sisältää 45min hiihtokoulun yksityisopetuksena sekä hissilipun kuudeksi tunniksi. Hissilippu ladataan kertakäyttöiselle keycardille.

Tämän paketin voi ostaa vain Messilän Hotellin vastaanotosta Black Weekin aikana.
Paketti on käytettävissä koko talvikauden 22/23 ajan. Hiihto-opetus tulee varata etukäteen numerosta +358 44 7575 737 tai sähköpostilla hiihtokoulu@messila.fi

Aikuisten välinepaketti 4 x päivävuokra!

Laskettelu-, lautailu-, maastohiihto- tai telemarkpaketti. Sisältää sukset/laudan, monot, sauvat ja kypärän. Black Week-kampanjalahjakortti on voimassa 17.02.2023 asti.

Myynnissä vain SkiMacin verkkokaupassa. Lisätiedot skimac@skimac.com.

4kpl päivälippuja vain 99€!

Black Week-päiväliput tulee käyttää viimeistään perjantaina 17.2.2023, liput eivät siis ole käytettävissä enää hiihtolomilla.

Lippupaketti on myynnissä Messilän verkkokaupassa 25.11.22 kello 00:00 alkaen sekä Hotellin vastaanotossa aukioloaikojen mukaisesti.

Ostaessasi lippupaketin verkkokaupasta, voit valita noudon Messilästä tai postituksen antamaasi osoitteeseen. Postitusmaksu 5€ / tilaus. Black Week-päiväliput ladataan kertakäyttöisille keycardeille. Huomioithan tilauksen mahdolliset käsittely- ja postitusajat valitessasi toimituksen postitse!

Lippupaketin voit ostaa liikuntedulla vain Hotellin vastaanotosta. Emme vastaanota liikuntaetumaksuja etänä. Vastaanoton aukioloajat täällä.

Perushuolto, alppisukset ja lumilauta

Lahjakortti oikeuttaa alppisuksien tai lumilaudan perushuoltoon SkiMac Messilän suksihuollossa. Laskettelusuksien perushuolto sisältää pohjan kivihionnan, pohjakanttien kallistuksen, sivukanttien teroituksen ja kuumavoitelun. Lumilaudan perushuolto sisältää pohjan hionnan, kanttien teroituksen ja kuumavoitelun.

Black Week-kampanjalahjakortti on voimassa 17.02.2023 saakka.

Myynnissä vain SkiMacin verkkokaupassa. Lisätiedot skimac@skimac.com.

Majoitu ja laskettele huippuhintaan Messilässä!

Paketti sisältää yhden yön majoituksen kahden hengen huoneessa sekä yhden päivän päiväliput rinteisiin kahdelle. Huonehinta sisältää aamiaisen, liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivouksen.

Varaukset vain myyntipalvelusta messila@messila.fi tai puh. 03 860 11. Varaus tulee tehdä talvikaudelle 22/23 koodilla ”Black Week” viimeistään 2.12.22.

Tarjous koskee vain uusia varauksia. Majoituspakettia on myynnissä vain rajoitettu määrä!

Maastohiihtosuksien kuviointi

Lahjakortti oikeuttaa yhden maastohiihtoparin kuviointiin SkiMac Messilän suksihuollossa. Kuviointi sisältää premium-tason suojavoiteen. Black Week-kampanjalahjakortti on voimassa 17.02.2023 saakka.

Myynnissä vain SkiMacin verkkokaupassa. Lisätiedot skimac@skimac.com.