Messilän Hiihtokeskuksen Black Week on jälleen koko viikon mittainen 24.11.-1.12.23. Messilän, SkiMacin ja Hiihtokoulun tarjoukset ovat myynnissä perjantaina 24.11. verkkokaupassa kello 00.00 alkaen sekä Hotellin vastaanotossa kello 9.00 alkaen. 

Huomioithan, että SkiMacin tarjouksia voi ostaa vain SkiMacin verkkokaupasta ja Messilän tarjouksia vain Messilän Hotellista tai verkkokaupasta. 

Liikuntaedut käyvät maksutapana ainoastaan paikanpäällä Messilän Hotellissa. Emme vastaanota liikuntamaksutapoja etänä.

MESSILÄN HIIHTOKESKUS & HIIHTOKOULU

Majoitu ja laskettele edullisesti tulevalla talvikaudella!

 

Hinta sisältää yhden yön kahden hengen aitta- tai hotellihuoneessa, liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivouksen, aamiaisen sekä 2 päivälippua rinteeseen. 

Varaukset tulee tehdä Black Weekin aikana koodilla ”BW23” sähköpostitse messila@messila.fi

Lippupaketti on myynnissä Black Weekin aikana Messilän verkkokaupassa sekä Hotellin vastaanotossa, jossa voit myös hyödyntää liikuntetuja maksutapana.

Liput eivät ole henkilökohtaisia ja ne ladataan kertakäyttöisille keycardeille. Black Week-päivälippujen viimeinen käyttöpäivä on perjantai 16.2.24, joten ne eivät ole käytettävissä enää hiihtolomilla.

Toimitustavaksi voit valita noudon Messilästä tai toimituksen postitse 5€ / tilaus. 

VERKKOKAUPPAAN

Paketti sisältää 45 minuuttia hiihto-opetusta sekä 6 tunnin hissilipun.

65€ 6-11v. / yli 65v., 75€ 12-64v.

 

Tarjouksen voit ostaa vain Hotellin vastaanotosta Black Weekin aikana. Hiihto-opetus tulee varata etukäteen hiihtokoulusta hiihtokoulu@messila.fi

SkiMacin tarjoukset ovat ostettavissa SkiMacin verkkokaupasta. Lahjakortit ovat voimassa 16.2.24 asti, joten ne on käytettävä ennen hiihtolomia. Lisätiedot suoraan SkiMacistä!

SKIMACIN VERKKOKAUPPAAN