majoituksen Varaus- ja peruutusehdot

Yksittäisen asiakkaan kohdalla sekä alueellisten tapahtumaviikonloppujen kohdalla näistä peruutusehdoista voidaan poiketa joko pidentämällä tai lyhentämällä peruutusaikaa. Tämä sovitaan aina varauskohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Varausehdot

Majoitusvaraus tulee maksaa ennakkoon viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää varausvahvistuksen yhteydessä lähetetyn maksulinkin kautta.

Varaajan tulee olla 22-vuotias. Majoituksen avaimia ei luovuteta alle 22-vuotiaille.

Muuta huomioitavaa

Hirsimökeissä ei ole paljuja eikä omien tai vuokrapaljujen tuominen ole sallittua.

Sähköautoille ei ole latauspaikkoja. Sähköautojen lataaminen tavallisista pistorasioista on ehdottomasti kiellettyä ja säännön rikkomisesta peritään 500€ maksu. 

Lemmikkien tuominen majoitustiloihin on pääsääntöisesti kielletty. Muutamiin majoitustiloihin myös lemmikit ovat tervetulleita, joten lemmikeistä on ilmoitettava varausta tehdessä. Lemmikkilisä on 20€ / vierailu. Lemmikkilisää ei palauteta, mikäli sitä ei asianmukaisesti peruta ennakkoon. Luvatta tuoduista lemmikeistä veloitamme 50€ maksun.

Peruutusehdot

Majoitusvaraus tulee maksaa ennakkoon viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää.

Varauksen voi perua veloituksetta kaksi (2) viikkoa ennen saapumispäivää. Varauksesta, jotka perutaan yksi (1) viikko ennen saapumispäivää, veloitetaan 50% kokonaishinnasta. Varauksesta, joka perutaan alle viikko ennen saapumispäivää veloitetaan 75% kokonaishinnasta. Yhtä (1) päivää ennen peruttu varaus veloitetaan kokonaisuudessaan.

Sairastapauksessa

Sairastapauksista johtuvat peruutukset käsitellään tapauskohtaisesti erikseen. Olettehan välittömästi yhteydessä Hotellin vastaanottoon.