hissiliput yrityksille talvikausi 23/24

Messilän rinteet tarjoavat yrityksille ja yhdistykselle erinomaisen vaihtoehdon henkilökunnan sekä jäsenten hyvinvoinnista huolehtimiseen. Vaihtoehtoina ovat Yrityskorttisopimus tai Yrityskausikorttisopimus.

Tilaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen messila@messila.fi aina kausikohtaisesti.

1. Yrityskorttisopimus

Yrityskorttisopimus kannattaa tehdä jo ennen kauden alkua, jolloin niistä on rinteiden auettua iloa mahdollisimman pitkään.

Samalla hyväksytte alla olevat toimitusehdot ja käyttöohjeet. Vastaanotamme vain sopimuksen tehneiden yritysten/yhdistysten leimoilla varustettuja yrityskortteja.

Yrityskortti käytännössä

Yrityskortti vaihdetaan Messilän lipunmyynnissä hissilippuun, jonka Messilä laskuttaa jälkikäteen yritykseltä/yhdistykseltä.
Yrityskortti voi oikeuttaa joko muutaman tunnin tai koko päivän lasketteluun.

Yrityskortin käyttöohjeet

 1. Yrityskortissa tulee olla yrityksen nimi, hissilipun käyttäjän nimi ja merkittynä valittu hissilippu
 2. Yrityskortissa tulee olla merkittynä voimassaoloaika (Voimassa talvikaudella 23/24)
 3. Vain yksi (1) hissilippu / Yrityskortti
 4. Hissilipun käyttäjällä on oltava mukanaan keycard, vaihtoehtoisesti keycardin voi ostaa paikan päältä.

TAI

 1. Yritys voi ostaa keycardeja, joita antaa henkilökuntansa käyttöön. Yhdellä keycardilla voi olla vain yksi hissilippu kerrallaan. Keycardit ovat uudelleenladattavia.
 2. Laskutus tapahtuu kuukausittain kuun ensimmäisenä päivänä. Laskulla on edellisen kuukauden aikana käytetyt Yrityskortit. Myönnämme 15% alennuksen laskutuksen yhteydessä. Alennus ei koske keycardeja.
 3. Yrityskortteja voi käyttää vain normaalihintaisiin hissilippuihin.

Katso hissilippuhinnasto täältä »

Keycard

Jokaisella laskijalla tulee olla uudelleen ladattava keycard-kortti. Kyseinen kortti toimii Suomessa useissa hiihtokeskuksessa sekä maailmalla sadoissa keskuksissa. Yrityskorttien tilaaja voi tilata keycard-kortteja yrityksensä käyttöön tai edellyttää jokaisen yrityskortteja käyttävän henkilön hankkimaan keycardin itse.

Maksutapa

Laskutus tapahtuu kuukausittain kuun ensimmäisenä päivänä. Laskulla on edellisen kuukauden aikana käytetyt Yrityskortit. Myönnämme 15% alennuksen laskutuksen yhteydessä. Alennus ei koske keycardeja. Laskutuslisä on 8,00€. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

 

2. Yrityskausikortit

Voitte ostaa yrityksellenne yhden tai useamman Yrityskausikortin. Yrityskausikortti ei ole henkilökohtainen, vaan sitä voi käyttää useampi henkilö, yksi henkilö kerrallaan. Ostaessanne useamman Yrityskausikortin, saatte seuraavat kausikortit edullisemmalla hinnalla.

Hinnat 2023-2024

 • Yrityskausikortti 1100€
 • Seuraavat yrityskausikortit 1000€

Yritys voi säilyttää Yrityskausikorttia halutessaan Lipunmyynnissä, jolloin perimme narikkamaksun 50€ / kausi. Tällöin Lipunmyyntiin on toimitettava sähköpostitse nimilista henkilöistä, jotka saavat kausikorttia käyttää. Halutessanne voitte ilmoittaa myös varaukset ennakkoon, jolloin kausikortti luovutetaan vain varaajan käyttöön. Lipunmyynnin sähköpostiosoite on lipunmyynti@messila.fi

Maksutapa

Laskutus tapahtuu kausikortin tilauksen yhteydessä. Lähetämme laskun muutaman arkipäivän kuluttua siitä, kun allekirjoitettu sopimus on toimitettu Messilän myyntipalveluun. Sopimukset voitte toimittaa sähköpostitse osoitteeseen messila@messila.fi tai paikan päälle Hotelli Messilän vastaanottoon sen auki-oloaikojen puitteissa. Yrityskausikortti luovutetaan käyttöönne, kun maksu on kirjautunut järjestelmäämme. Laskutuslisä on 8,00€. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.

Huomioitavaa

 • Lumi- ja sääolosuhteiden vuoksi tai käyttäjämäärän sitä edellyttäessä keskuksen henkilökunnalla on oikeus avata ja sulkea hiihtokeskus, hissi tai rinne tai muu palvelualue.
 • Rinnekeskuksen aukioloaikoja rajoitetaan arkipäivinä kävijämäärien mukaan.
 • Tarkemmat aukioloajat viikoittain nettisivuilla.