Kartanoravintolan kokoustarjoilut

Etusivu » Ravintolat » Kartanoravintola lounaat ja päivälliset

Tarjoilu voidaan rakentaa myös alusta loppuun yksilöllisten toiveiden pohjalta. Kokoustarjoilut tulee varata viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.

  • Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
  • Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
  • Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
  • Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat

Tarjoiltavat lounaat

Maanantai
Porsaan ribsit ja varhaiskaali-seesamisalaattia
Paistettua lohta Pico de Gallo ja perunapyreetä
Marjarahkaa
Tiistai
Vesijärven savukalaviettelys ja paahdettua saaristolaisleipää
Broilerin sisäfileetä ja herkkutattirisottoa
Tiramisua
Keskiviikko
Grillattua parsaa ja tsatsikia
Mallasporsaan fileetä ja kevätsipuli-mustapippurilientä
Rahkapannukakkua ja mintulla marinoituja marjoja
Torstai
Thaimaalaista kala-riisikeittoa
Saltimbocca maalaiskananpojasta ja limeperunaa
Juustokakkua
Perjantai
Grillattua ja marinoitua munakoisoa, tomaattia ja mozzarellaa
Cajun paahdettua kirjolohta ja muhennettua punasipulia
Espressoa ja jäätelöä

Tarjoiltavat päivälliset

Menu I
Valkosipuliöljyllä maustettua ja paahdettua ciabattaa, tomaatti- kala- ja liha- täytteillä
Äyriäispastaa ja paistettua ravunpyrstöä
Paistettua Vesijärven kuhaa, jugurttikastiketta, ratatouillea kesän kasviksista sekä paahdettuja kesän perunoita

TAI

Flank Steak Tagliata, savuchilikastiketta, ratatouillea kesän kasviksista sekä paahdettuja kesän perunoita
Raakakakkua ja Kartanon jäätelöä