Etusivu » Ravintolat »
Tarjoilu voidaan rakentaa myös alusta loppuun yksilöllisten toiveiden pohjalta. Tarjoilut tulee varata viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.
- Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
- Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat
Tarjoiltavat lounaat
| Maanantai |
| Kurpitsakeittoa |
| Paistettua lohta ja sitruunaista Skånen perunaa |
| Marjarahkaa |
| Tiistai |
| Burrataa, pestoa ja artisokkaa |
| Broilerin sisäfileetä kookos-currykasviksilla |
| Mango-passionmoussetuutti sekä lime-yuzumochi |
| Keskiviikko |
| Punajuurikeittoa |
| Porsaanselykset suppilovahverokastikkeella sekä perunaterriini |
| Rahkapannukakkua ja mintulla marinoituja marjoja |
| Torstai |
| Perunatartaletti ja limerapusalaattia |
| Saltimbocca maalaiskananpojasta ja bulgur kvinoa kasvispaistosta |
| Hedelmäsalaattia ja mascarponea |
| Perjantai |
| Punajuurihummusta ja kanayakitorit |
| Hunajainen lohimedaljonki ja äyriäisorzottoa |
| Omenastruudelia, vaahterasiirappia vaniljajäätelöä |
Tarjoiltavat päivälliset
| Menu I |
| Kirjolohta crudo, päärynää, osterivinokasta ja sitruunamajoneesi |
| Maa-artisokkakeittoa ja tryffeliä |
| Paistettua siikaa ja paahdettua palsternakka-perunapyreetä, herkkutattivaahtoa ja paksoita tai Pitkään haudutettua Occo buccoa, paahdettua palsternakkaperunapyreetä ja paistettua paksoita |
| Suklaafondant ja puolukkajäätelöä suolaisella tattikinuskilla |