Etusivu » Ravintolat »
Tarjoilu voidaan rakentaa myös alusta loppuun yksilöllisten toiveiden pohjalta. Kokoustarjoilut tulee varata viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.
- Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
- Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat
Tarjoiltavat lounaat
Maanantai |
Porsaan ribsit ja varhaiskaali-seesamisalaattia |
Paistettua lohta Pico de Gallo ja perunapyreetä |
Marjarahkaa |
Tiistai |
Vesijärven savukalaviettelys ja paahdettua saaristolaisleipää |
Broilerin sisäfileetä ja herkkutattirisottoa |
Tiramisua |
Keskiviikko |
Grillattua parsaa ja tsatsikia |
Mallasporsaan fileetä ja kevätsipuli-mustapippurilientä |
Rahkapannukakkua ja mintulla marinoituja marjoja |
Torstai |
Thaimaalaista kala-riisikeittoa |
Saltimbocca maalaiskananpojasta ja limeperunaa |
Juustokakkua |
Perjantai |
Grillattua ja marinoitua munakoisoa, tomaattia ja mozzarellaa |
Cajun paahdettua kirjolohta ja muhennettua punasipulia |
Espressoa ja jäätelöä |
Tarjoiltavat päivälliset
Menu I |
Valkosipuliöljyllä maustettua ja paahdettua ciabattaa, tomaatti- kala- ja liha- täytteillä |
Äyriäispastaa ja paistettua ravunpyrstöä |
Paistettua Vesijärven kuhaa, jugurttikastiketta, ratatouillea kesän kasviksista sekä paahdettuja kesän perunoita TAI Flank Steak Tagliata, savuchilikastiketta, ratatouillea kesän kasviksista sekä paahdettuja kesän perunoita |
Raakakakkua ja Kartanon jäätelöä |