Kartanoravintolan lounas- ja päivällismenut

Etusivu » Ravintolat » Kartanoravintola lounaat ja päivälliset

Tarjoilu voidaan rakentaa myös alusta loppuun yksilöllisten toiveiden pohjalta. Tarjoilut tulee varata viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.

  • Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
  • Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
  • Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
  • Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat

Tarjoiltavat lounaat

Maanantai
Kurpitsakeittoa
Paistettua lohta
ja sitruunaista Skånen perunaa
Marjarahkaa
Tiistai
Burrataa, pestoa ja artisokkaa
Broilerin sisäfileetä
kookos-currykasviksilla
Mango-passionmoussetuutti sekä lime-yuzumochi
Keskiviikko
Punajuurikeittoa
Porsaanselykset suppilovahverokastikkeella sekä perunaterriini
Rahkapannukakkua ja mintulla marinoituja marjoja
Torstai
Perunatartaletti ja limerapusalaattia
Saltimbocca maalaiskananpojasta ja bulgur kvinoa kasvispaistosta
Hedelmäsalaattia ja mascarponea
Perjantai
Punajuurihummusta ja kanayakitorit
Hunajainen lohimedaljonki ja äyriäisorzottoa
Omenastruudelia, vaahterasiirappia vaniljajäätelöä

Tarjoiltavat päivälliset

Menu I
Kirjolohta crudo, päärynää, osterivinokasta ja sitruunamajoneesi
Maa-artisokkakeittoa ja tryffeliä
Paistettua siikaa ja paahdettua palsternakka-perunapyreetä, herkkutattivaahtoa ja paksoita


tai


Pitkään haudutettua Occo buccoa, paahdettua palsternakkaperunapyreetä ja paistettua paksoita
Suklaafondant ja puolukkajäätelöä suolaisella tattikinuskilla