Kartanoravintolan
lounas- ja päivällismenut

Vain ennakkovarauksesta!

Etusivu » Ravintolat » Kartanoravintola lounaat ja päivälliset

Listan mukaiset lounaat ja päivälliset tulee varata viikkoa etukäteen, keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.

  • Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
  • Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
  • Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
  • Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat

Tarjoiltavat lounaat

Maanantai
Gnoccheja tomaattisessa hummeriliemessä
Paistettua lohta ja lime-perunapyreetä
Marjarahkaa
Tiistai
Soseutettua kalakeittoa
Ylikypsää naudanpaistia ja bataattia
Rahkapannukakkua ja limemarjoja
Keskiviikko
Bruschetta savustetusta burratasta ja tomaatista
Dijonahvenia ja puikulaperunaa
Sitruunapiirakkaa ja marenkia
Torstai
Vuohenjuustoravioleja ja äyriäiskastiketta
Kanapojan paistia ja sienirisottoa
Espressoa ja vaniljajäätelöä
Perjantai
Toast Skagen
Kokonaisena paahdettua porsaan sisäfileetä, punajuurta ja Monterey-kastiketta
Kinuski-karpaloleivos

Tarjoiltavat päivälliset

Menu I
Tonnikalatartar ja siianmätiä,
hollandaisekastiketta sekä saaristolaisleipää
Maa-artisokkakeittoa ja tryffeliä
Paistettua taimenta ja paahdettua palsternakkapyreetä sekä sitruunaista sky-lientä
Suklaabrownie ja jugurttia
Menu II
Carpaccio naudasta, tattivaahtoa,
rapeaa mallasta sekä kaprista
Punajuurikeittoa ja karamellisoitua porsaan poskilihaa
Pitkään haudutettua poron Occo bucoa ja
kermaista polentaa
Omenapaistosta ja rommia