Kartanoravintolan
Etusivu » Ravintolat »
Listan mukaiset lounaat ja päivälliset tulee varata viikkoa etukäteen, keittiömestarin suositusta voi kysellä myös lähempänä tulopäivää.
- Pöytävaraukset ja tilausvahvistukset viikkoa ennen tilaisuutta
- Laskutus vahvistetun henkilömäärän mukaan
- Suosittelemme ryhmille yhtenäistä menua
- Huomioimme etukäteen ilmoitetut ruoka-aineallergiat
Tarjoiltavat lounaat
Maanantai |
Gnoccheja tomaattisessa hummeriliemessä |
Paistettua lohta ja lime-perunapyreetä |
Marjarahkaa |
Tiistai |
Soseutettua kalakeittoa |
Ylikypsää naudanpaistia ja bataattia |
Rahkapannukakkua ja limemarjoja |
Keskiviikko |
Bruschetta savustetusta burratasta ja tomaatista |
Dijonahvenia ja puikulaperunaa |
Sitruunapiirakkaa ja marenkia |
Torstai |
Vuohenjuustoravioleja ja äyriäiskastiketta |
Kanapojan paistia ja sienirisottoa |
Espressoa ja vaniljajäätelöä |
Perjantai |
Toast Skagen |
Kokonaisena paahdettua porsaan sisäfileetä, punajuurta ja Monterey-kastiketta |
Kinuski-karpaloleivos |
Tarjoiltavat päivälliset
Menu I |
Tonnikalatartar ja siianmätiä, hollandaisekastiketta sekä saaristolaisleipää |
Maa-artisokkakeittoa ja tryffeliä |
Paistettua taimenta ja paahdettua palsternakkapyreetä sekä sitruunaista sky-lientä |
Suklaabrownie ja jugurttia |
Menu II |
Carpaccio naudasta, tattivaahtoa, rapeaa mallasta sekä kaprista |
Punajuurikeittoa ja karamellisoitua porsaan poskilihaa |
Pitkään haudutettua poron Occo bucoa ja kermaista polentaa |
Omenapaistosta ja rommia |