Yritysasiakkaiden varaus- ja peruutusehdot

Varaukset

Varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti, jolloin se katsotaan vahvistetuksi tekohetkellä.

Tilaisuuden tarkentaminen

Pyydämme toimittamaan viikkoa ennen tilaisuutta yksityiskohtaisen ohjelman, josta selviää:

  • osanottajamäärä
  • majoituslista huonejakoineen
  • aikataulu, ateria-ajat ja mahdolliset ruokavaliot
  • tarvittavat kokousvälineet
  • tilaisuuden vetäjä tai yhteyshenkilö
  • valintanne mahdolliseksi päivälliseksi

Veloitus tapahtuu viikkoa ennen vahvistetun henkilömäärän mukaisesti tai sen kasvaessa yli ilmoitetun määrän, toteutuneen mukaan.

Kokoustilavuokraan sisältyy

Yleisvalaistus, lämmitys, normaali sähkönkulutus ja kalustus sovitulla tavalla sekä yleissiivous. Kokoustiloissa on vakiovarusteina valkokangas, fläppitaulu, dataprojektori ja internetyhteys.

Kokouspaketti

Kokouspaketti tarkoittaa aina kokonaispakettihintaa, joka sisältää ennalta määrätyt palvelut. Kokouspakettia ei pureta, vaan se veloitetaan sellaisenaan riippumatta siitä, ovatko kaikki osanottajat osallistuneet esim. iltapäiväkahville. Tilaajalla on kuitenkin mahdollisuus viikkoa ennen ilmoittaa mikäli eri tarjoiluissa on eri määrä henkilöitä.

Maksuehdot

Laskutus tapahtuu vahvistetun henkilömäärän mukaan. Mikäli vahvistettu henkilömäärä ylittyy, laskutetaan toteutuneen mukaan. Laskutuslisä on 8€. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Peruutukset

Tilaajan peruuttaessa tila- tai kokouspakettivarauksensa veloitetaan peruutuskuluja vahvistettujen hintojen mukaan koko varauksen ajalta seuraavasti:

Peruutusehdot 1 - 15 henkilöä 16 - 30 henkilöäyli 30 henkilöä
Ei veloitusta14 vrk aiemmin 21 vrk aiemmin28 vrk aiemmin
50 % varauksen arvosta 7 - 14 vrk aiemmin14 - 21 vrk aiemmin21 - 28 vrk aiemmin
100 % varauksen arvosta alle 7 vrk alle 14 vrkalle 21 vrk

Mikäli varaus on tehty lähempänä tulopäivää, sovitaan peruutusehdosta tapauskohtaisesti.

Ravintolapalvelut: tarjoilutilaukset

Kaikki tilaisuutta koskevat tarjoilutilaukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen tilaisuuden alkamisajankohtaa. Muussa tapauksessa emme voi taata toivotun tarjoilun saatavuutta.

Henkilömäärä

Ravintolapalveluiden tilaus on voimassa tilattaessa ilmoitetulla henkilömäärällä, jota tilaaja voi muuttaa veloituksetta viikkoa ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen Messilä Maailma Oy:llä on oikeus laskuttaa tämä henkilömäärä.

Erikoisjärjestelyt

Mikäli Messilä Maailma Oy tekee tilaajan toivomuksesta erikoisjärjestelyitä kuten kalustus, koristelut, rakennelmat tai ohjelma, tilaaja sitoutuu maksamaan siitä aiheutuneet kustannukset.

Tilaajan vastuu

Tilaaja on velvollinen suojelemaan vahingoilta vuokraamiaan tiloja ja kalusteita. Tilaaja vastaa kaikista vahingoista, joita asiakkaan laitteet, henkilökunta, esiintyjät tai yleisö aiheuttavat kiinteistölle ja vuokratilan irtaimelle omaisuudelle. Tilaaja vastaa kokouspaikalle tuomistaan laitteista tai irtaimesta omaisuudesta. Tilaaja sitoutuu noudattamaan Messilä Maailma Oy:n henkilökunnan ohjeita talon sekä kalusteiden ja laitteiden käyttöä koskevissa asioissa. Tilaajan tulee nimetä tilaisuudelleen vastuuhenkilö.

Tilapäiset rakenteet

Tilaajalla ei ole oikeutta tehdä muutoksia varaamiinsa tiloihin, pystyttää tai kiinnittää tilapäisiä rakenteita, opasteita tai muuta sopimatta tästä erikseen Messilä Maailma Oy:n kanssa.