Yksityisasiakkaiden varaus- ja peruutusehdot

TÄRKEÄÄ: Yksittäisen asiakkaan kohdalla sekä alueellisten tapahtumaviikonloppujen kohdalla näistä peruutusehdoista voidaan poiketa joko pidentämällä tai lyhentämällä peruutusaikaa. Tämä sovitaan aina varauskohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse.

Aikavälillä 1.11.- 31.3.

Hirsi- ja aittamökkivaraukset

Asiakas voi peruuttaa varauksensa veloituksetta kuukautta ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin eikä mökkiä saada vuokrattua toiselle asiakkaalle, maksaa asiakas varauksen täyden arvon. Lisävuoteita ei laskuteta peruutustilanteessa. Mikäli varaus on tehty myöhemmin kuin kuukautta ennen tulopäivää, sovitaan peruutusehdosta tapauskohtaisesti.

Huonevaraukset

Asiakas voi peruuttaa varauksensa veloituksetta kahta viikkoa ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin eikä huonetta saada vuokrattua toiselle asiakkaalle, maksaa asiakas varauksen täyden arvon. Mikäli varaus on tehty myöhemmin kuin kahta viikkoa ennen tulopäivää, sovitaan peruutusehdosta tapauskohtaisesti.

Aikavälillä 1.4. – 31.10.

Hirsi- ja aittamökkivaraukset

Asiakas voi peruuttaa viikonloppuvarauksensa veloituksetta kahta viikkoa ennen tulopäivää, ja arkivarauksensa 3 vuorokautta ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin eikä mökkiä saada vuokrattua toiselle asiakkaalle, maksaa asiakas varauksen täyden arvon. Lisävuoteita ei laskuteta peruutustilanteessa.

Huonevaraukset

Asiakas voi peruuttaa viikonloppuvarauksensa veloituksetta viikkoa ennen tulopäivää, ja arkivarauksensa 3 vuorokautta ennen tulopäivää. Mikäli peruutus tehdään tätä myöhemmin eikä huonetta saada vuokrattua toiselle asiakkaalle, maksaa asiakas varauksen täyden arvon.