YRITYSLIPUT

Messilän rinteet tarjoavat yrityksille ja yhdistykselle erinomaisen vaihtoehdon henkilökunnan sekä jäsenten hyvinvoinnista huolehtimiseen. 

 

1. Yrityskorttisopimus

Yrityskorttisopimus kannattaa tehdä jo hyvissä ajoin syksyllä, jolloin niistä on rinteiden auettua iloa mahdollisimman pitkään.

Yrityskorttisopimustilaus tehdään sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja täytätte tilaussopimuksen.

Samalla hyväksytte alla olevat toimitusehdot ja käyttöohjeet. Vastaanotamme vain sopimuksen tehneiden yritysten/yhdistysten leimoilla varustettuja yrityskortteja.

Yrityskortti käytännössä

Yrityskortti vaihdetaan Messilän lipunmyynnissä hissilippuun, jonka Messilä laskuttaa jälkikäteen yritykseltä/yhdistykseltä.
Yrityskortti voi oikeuttaa joko muutaman tunnin tai koko päivän lasketteluun.

Yrityskortin käyttöohjeet

1. Korttiin tulee täydentää selkeästi yrityksen nimi tai yrityksen/yhdistyksen leima ja allekirjoitus.
2. Valittu lippu rastitetaan (1 rasti/kortti)
3. Kortin käyttäjän nimi merkitään kortin kääntöpuolelle
4. Kortin käyttäjällä on oltava mukanaan uudelleen ladattava keycard-kortti
5. Kortti vaihdetaan hissilippuun lipunmyynnissä

Katso hissilippuhinnasto täältä »

 

Keycard

Jokaisella laskijalla tulee olla uudelleen ladattava keycard-kortti. Kyseinen kortti toimii Suomessa useissa hiihtokeskuksessa sekä maailmalla sadoissa keskuksissa. Yrityskorttien tilaaja voi tilata keycard-kortteja yrityksensä käyttöön tai edellyttää jokaisen yrityskortteja käyttävän henkilön hankkimaan keycardin itse.

Alennukset

Myönnämme yrityksille ja yhdistyksille 10% alennuksen hissilippujen normaalihinnoista laskutuksen yhteydessä.

Alennuksen edellytyksenä on vähintään 20 yrityskortin käyttö talvikaudella sekä voimassa oleva yrityskorttisopimus, joka on tehty sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ennen korttien käytön aloittamista. Alennus ei koske keycard-kortteja. Yrityskortteja ei voi myöskään käyttää jo alennettuihin kuten esimerkiksi Kaverimaanantai ym. alennushintaisiin lippuihin.

Maksutapa

Laskutus tapahtuu keväällä talvikauden jälkeen lipunmyyntiin palautuneiden yrityskorttien sekä tilattujen keycardien perusteella. Laskutus onnistuu myös aiemmin erikseen sovittuna ajankohtana.
 

2. Yrityskausikortit

Yrityskausikortti on kuvaton kortti, jota yrityksen henkilökunta tai asiakkaat voivat käyttää rajoituksetta koko rinnekauden ajan.

Hinnat 2021-2022

  • Yrityskausikortti 1100 €
  • Seuraavat yrityskausikortit 900 €

Yritys voi säilyttää yrityskausikorttia myös lipunmyynnissä, jolloin perimme narikkamaksun 50 € / kausi. Voit tilata yrityskausikortin yrityksellesi sähköpostitse osoitteesta Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Huomioitavaa

  • Lumi- ja sääolosuhteiden vuoksi tai käyttäjämäärän sitä edellyttäessä keskuksen henkilökunnalla on oikeus avata ja sulkea hiihtokeskus, hissi tai rinne tai muu palvelualue.
  • Rinnekeskuksen aukioloaikoja rajoitetaan arkipäivinä kävijämäärien mukaan.
  • Tarkemmat aukioloajat viikoittain nettisivuilla. Viikonloppuisin ja loma-aikoina kello 10.00–20.00.
    Sunnuntaisin ja arkipyhinä kello 10.00-18.00.