Wernerikurssit

Lasten vauhdikas Werneri-hiihtokoulu Messilässä

LHS hiihtokoulu Messilän Werneri- kursseilla ensikertalaiset oppivat laskettelun ja lautailun salat kannustavien opettajien avustuksella. Jo aiemmin laskeneille rinteiden taitureille on tarjolla vauhdikkaampaa menoa. Suksiryhmiä löytyy 4-12-vuotiaille ja lautaryhmiä 6-12-vuotiaille.

Kursseilla oppilaat jaetaan ikä- ja taitotason mukaan ryhmiin. Hiihtokoulu pidättää oikeuden yhdistellä ryhmiä.

Lisätiedot sähköpostitse osoitteesta hiihtokoulu@messila.fi

Tutustu kurssivaihtoehtoihin täältä! Ilmoittaudu kursseille täältä!


Ensi kaudella jälleen tarjolla kursseja pitkin kautta.

 

 

Skimac Messilän välinevuokraushinnasto Wernerikursseille

Arki-illat
Kaikki setit 15 € (sis. kypärä)
Suksi/lauta/monot 10 €
Kypärä 5 €
Arkipäivä/Viikonloput
Kaikki setit 20 €/päivä
35 €/2 päivää
Suksi/lauta/monot 15 €/päivä
25 €/2 päivää
Kypärä 5€/10 €

Kuka on Werneri?

Olen ammatiltani hiihdonopettaja ja erikoistunut lasten opettamiseen. Työpaikkani on tietysti hiihtokeskus.
Suomen Hiihtokeskusyhdistykseen kuuluvissa hiihtokeskuksissa pyörii Wernerin vauhdikas hiihtokoulu, joka yhdistää lasten hiihdonopetuksen vakiosisältöiseksi kurssiksi. Wernerin tavoitteena on tehdä lapsista monipuolisia lumiliikkujia.

Mitä Werneri opettaa?

Laskettelun ja lautailun opettelu aloitetaan rinnekäyttäytymisen alkeista: omiin välineisiin tutustutaan ensin tasamaalla. Turvallinen hissin käyttö, rinnesäännöt, ryhmässä toimiminen ja toisten auttaminen ovat alkeisopetuksen pääkohtia. Wernerin hiihtokoulun suorittanut lapsi on taitava suksen- ja laudankäyttäjä, joka voi halutessaan jatkaa harrastusta esimerkiksi alppi- tai freestyle-seurassa.

Miksi Werneri opettaa?

Wernerissä taidot ja varmuus rakentuvat aiemmin opitun päälle motorisen kehityksen kannalta oikeassa järjestyksessä. Innostava opetus, ahkera harjoittelu, monipuolinen liikkunta sekä riittävä lepo harjoitusten välillä sytyttää innostuksen urheiluun, joka toivottavasti kestää läpi elämän.

Miten Werneri opettaa?

Wernerissä hiihdonopetus tapahtuu lasten ehdoilla. Opetustapa on kannustava ja vauhdikas. Wernerissä pidetään hauskaa ja liikunnan perustaidot kehittyvät siinä sivussa. Werneri suosittelee, että SHKY:n hiihtokeskuksissa aikuisen seurassa hiihtäville alle 6-vuotiaille kypäräpäille on oma portti, josta he laskevat ilmaiseksi.